Pappa-mamma kind evenement

Vrijdag, 25 september 2020

Op woensdag 23 september 2020 heeft Hengelsportvereniging Het Snoekje een geweldig evenement georganiseerd waarbij kinderen in de leeftijd van 5 t/m 13 jaar tezamen met een van hun ouders of met opa of oma een hengeltje konden uitgooien aan het Schutterskwartier in Heemskerk.

26 koppels vonden om 15.00 uur een stek aan de waterkant en bonden met elkaar de strijd aan de grootste of de meeste vis te vangen.
Toen om 16.30 uur de toeter ging die aangaf dat de wedstrijd er op zat was het tijd om de prijzen te gaan verdelen.
Na enig rekenwerk was de uitslag bekend en mochten de nummers 1-2-3 als eersten een keuze maken uit het prijzenpakket dat o.a. bestond uit een gevulde viskist met een werphengel met molen er op bevestigd.
Daarnaast werden er cadeaubonnen verstrekt en kreeg elk kind een viskoffer met inhoud.
Bovendien was er natuurlijk voor gezorgd dat de kids werden onthaald op frisdrank en snoep terwijl ook de bitterballen, vlammetjes en stukjes frikandel gretig aftrek vonden bij iedereen.
Dankzij de geweldige medewerking van een achttal vrijwilligers konden we terugzien op een bijzonder geslaagd evenement dat zeker het volgende visseizoen zal worden herhaald.
Als gevolg van de Corona pandemie zijn onze plannen die we met de kids hadden niet uitgekomen maar zijn we blij dat we, naast de Zomerviskaravaan, ook deze dag hebben kunnen organiseren.

Van het evenement zijn ook nog opnames gemaakt door RTV Heemskerk.

Bestuur Hengelsportvereniging Het Snoekje
Heemskerk

Hieronder nog een paar foto's van het evenement.