Supertoffe jeugdVISdag in Uitgeest

Maandag, 4 september 2017

Wil jij beter leren vissen? Doe dan zondag 17 september mee aan de supertoffe jeugdVISdag in Uitgeest!

Beste jeugdvisser,

Vis jij graag en wil jij (nog) meer leren over het vissen op voorn, brasem, karper, snoek, snoekbaars en baars? Dan is onze supertoffe jeugdVISdag op zondag 17 september 2017 te Uitgeest iets voor jou!
Deelname is gratis en voor de benodigde hengelsportmaterialen, de lunch en drinken wordt gezorgd.

Meer informatie
Voor meer informatie over de jeugdVISdag zie www.facebook.com/HSVHetSnoekjeHeemskerk

Aanmelden
Aanmelden voor deelname aan deze dag is verplicht en dient te gebeuren voor 10 september aanstaande per e-mail naar jeugd@hetsnoekje.nl of telefonisch via telefoonnummer 06-31663367. Na aanmelding ontvang je omstreeks 11 september meer benodigde informatie over de jeugdVISdag.

Hartelijke groet,

Jolanda Bronkhorst